Szereplők

A(z) Taylor Newstear.png megjelenítése

Taylor Jenain Newstear

„Van, ami nem számít sikernek. Mondjuk a hírnév, vagy a pénz, esetleg a hatalom. A siker az, ha reggel felébredve olyan izgalommal készülsz a teendőidre, hogy szinte kirepülsz az ajtón, s a lábad sem éri a földet. Ha olyanokkal dolgozol, akiket szeretsz – igen, szeretsz, még ha mást is állítasz. Ha kapcsolatba lépsz másokkal, és hatással leszel rájuk. Ha képes vagy megérinteni olyanokat, akikkel csupán az álmotok közös. Ha este úgy fekszel le, hogy elégedett vagy a munkáddal. A siker öröm, szabadság és barátság. És a siker szeretet. Ám nehéz olyat szeretni, aki múltbéli sebei miatt nem engedi meg magának ezt a luxust. Piszok nehéz.”


A(z) Liam Payne.png megjelenítése

Liam James Payne

A férfi sorsa a nő. Felesleges küzdeni az ellen, ami nyilvánvaló: a szívünk által kiválasztott szív iránt. Hiszen az a nyavalyás szerv egy gonosz kis dolog ám bennünk! Ő az, aki először észreveszi a dolgokat. Nem, nem a szem. Nem is a nyelv, az orr vagy a fül, esetleg. Nem: csak a szíved. Leadja a jelet a társának, az agynak, aki vagy elutasítja, vagy mérlegeli a dolgot. A helyzetet. A vonzódást. Csakhogy a legtöbb esetben az agy elutasítja, mert nincs felkészülve olyan mértékű érzelemáradatra, mellyel egy nő szolgálhat. És ilyen az élet. Az agy és a szív harca, néha megspékelve egy kis fájdalommal.A(z) Jodie Payne.png megjelenítése

Jodelle Payne

„Apuci...!


A(z) Kaci Martin.png megjelenítése

Kaci Martin

„Többet kapsz abból, amire vágysz, ha előbb elajándékozol valamennyit abból, amid van. Ha egy mosolyra vágysz, előbb ajándékozz ez mosolyt másnak! Ha szeretnél egy kis jóindulatot, előbb adj te is egy kis jóindulatot! Amikor segítesz az embereknek, az emberek is segítenek neked. Ez a világ, ha úgy tetszik, folytonos körforgásban van, és minden percben érvényesül az adok-kapok elv, amit nem, ismétlem nem szabad figyelmen kívül hagyni!”


A(z) Zayn Malik.png megjelenítése

Zayn Javadd Malik

„Tudod, én tisztában vagyok vele, nincs bennem semmi különleges. Az átlagemberek átlagéletét élem, átlagos gondolatokkal és bajokkal – rengeteg hibával. Tényleg rengeteggel, atyaélet! De ezekről tudok is. Talán pont emiatt gondolom úgy, hogy sosem fognak emlékművet állítani a nevemnek az emberek, amit nem is bánok, hiszen kinek kell az?! Felesleges, és még időpazarlás is. Sokkal jobban ki tudjuk tölteni az időnket, ha nagyon akarjuk, ne pazaroljuk olyan semmitmondó tárgyak kreálására, ami nemsokára úgyis elvész! Inkább gyártsunk emlékeket, és szeressünk szívvel-lélekkel úgy valakit, ahogy én teszem. Mert így a nevünk sem vész kárba. Így elérünk valamit az életben. És ez csak ezen az úton megy.”


A(z) Harry Styles.png megjelenítése

Harry Edward Styles

„Sokszor elgondoltam magamban, hogy a szerelem országa a zűrzavar országa. Mert akinek tiszta a feje, az mindig tudhatja, mit gondol, ám hogy mit érez, ha arról van szó, szeret-e vagy sem, vagy szeret-e újra, az megfejthetetlen titok önmagunk előtt is. És ha már itt tartunk… az, hogy titkokat rejtegetünk még magunk elől is, elég durva, nem? Mindenesetre jó nagy meglepetésként ért, mikor rájöttem, a kutyák helyett a macskákat szeretem… és talán mindig is így volt.”


A(z) Louis Tomlinson.png megjelenítése

Louis William Tomlinson

„A beismerés nem árulás. Nem számít, hogy mit mondunk vagy cselekszünk: csak az érzések számítanak. Semmi más. Az se érdekeljen, ha a társadalom lenéz! Kit érdekel a véleményük, most komolyan?! Nem rendelkeznek olyan tapasztalatokkal és érzelmekkel, nyitottsággal, mint te, az fix! Ha el tudnák érni azt, hogy megszűnjelek szeretni... az lenne az igazi árulás. Akkor azt hiszem, engem már érdekelne, mit mond a társadalom. De nem azért, mert adok a szavukra. Hanem azért, mert Te megtetted, és a Tiedre figyelek.” 


A(z) Niall Horan.png megjelenítése


Niall Horan

„Sokféleképpen segíthetünk egy barátnak, a legjobb módja mégis az, ha békén hagyjuk. Ne akarjunk mindenáron megkönnyíteni a dolgát, és ezzel szinte megfojtani! A férfiak egyébként sem túl jók abban, hogy a velük azonos neműt támogassák, a nőket annál inkább, noha be kell vallani, a kudarc elkerülése szinte lehetetlen. Mindig megbicsaklunk… az élet nem válogat, a sors kegyetlenül elver mindenkit. Még a legjobb emberekről is leveri a port. Viszont ne felejtsük: Isten nem bottal ver!”


A(z) Raymond Sivan.png megjelenítése

Raymond Sivan

„Szia, Idegen, régen én voltam a mindened! De nem panaszkodom. Mindig is tisztában voltam azzal, gyenge pasi vagyok. Belém nevelték, bár ez rossz kifogás. Tehettem volna ellene, viszont kényelmesebb volt abban az alapjaiban véve boldog életben lézengeni. De amint rájöttem, expasinak még gyengébb voltam… Borzasztó még maga a gondolat is, mire vetemedtem. Olyan gyenge voltam, hogy nem tudtam elé állni, s a szemébe mondani a dolgot, inkább lerendeztem a legkönnyebb módon, ami egyben a legmocskosabb, és legmegalázóbb is lehetett a számára egyben. A sablonszöveget dobom be: Jobbat érdemelt volna, és bár fáj még, de tudom, a legjobb helyre került, ahol csak lehetett.”


A(z) Grace Preiffer-Payne.png megjelenítése

Grace Preiffer-Payne

Egy nőt nem kell leírni negyven fölött. Azon múlik minden, hogy az ember belül hogyan éli meg a dolgokat, hogyan viszonyul a világhoz, mennyit fogad el saját magából. Hogy mennyit mosolyog, s milyen mértékű játékosság csillog a szemében. Ha valaki békében van a világgal, akkor mindez az arcán is meglátszik. És ehhez egyáltalán nincs szükség különböző, drágábbnál drágább kenceficékre. Öregkorodra amúgy is haszontalan, amellett, hogy még inkább roncsolja a gyönyörű arcát az ember lányának.


A(z) Chloe Sophia Daneer.png megjelenítése

Chloe Sophia Daneer

„Úgy vélem, a fiútestvér a legmegmagyarázhatatlanabb faj a világon. Ám még ha haragszunk is rá, meg kell őt védenünk. Egyszerűen ez egy zsigeri dolog, küzdhetsz ellene, úgysem fog sikerülni. Tapasztalat, kishaver! Mindkettőnknek vannak és voltak is gondjai, mégis mindig rájöttünk, hogyan segítsük ki egymást abból. Családi és magánéleti kavalkádok... úgyis mindig az előbbire számíthatsz a bajban. Most mégis úgy jött a helyzet, hogy halvány fogalmam sem volt, hogyan tudnék segíteni neki. Csak azzal voltam tisztában, mit kellene elérni, de azzal nem, odáig hogyan fogunk eljutni. Miközben jól tudtam, mindenki jól tudta: Ha egy ideig bújócskázol valakivel, s túl jól megy neked, a társad egy idő után megunja a keresgélést, és feladja.”

×××

A képeket köszönöm szépen Szimynek! 
Csodálatos munkát végeztél, rettentő hálás vagyok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése